Nav
Vi är en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk
Vi behöver din hjälp Donera nu!

Salong Betong

Sommaren 2013 påbörjades ett samarbete mellan Salong Betong, Reebok Classic och Maskrosbarn. Salong Betong ritade och tog, tillsammans med Reebok Classic, fram en T-shirt som finns att köpa Salong Betongs shop. Vinsten av försäljningen går oavkortat till  Maskrosbarn. Man gjorde även en satsning, tillsammans med Stadium, där de 200 första som köpte en Reebok/SB-sko även fick en gratis T-shirt.

Salong Betong är idag en av Sveriges mest omtalade tatueringsstudios, som både kända och okända personer vallfärdar till för att få en tatuering mer välgjord, välförberedd och genomarbetad än möjligt på många andra ställen.

Konsten står i centrum och ordet om kunskapen de besitter på salongen sprider sig i landet som en stormvind. Varumärket Salong Betong har växt om sig själv flera gånger om. Utöver själva tatuerandet skapar teamet bakom Salong Betong t-shirts, som säljer slut innan de kommit in. och de har två år i rad blivit listade som en av mode-Sveriges mäktigaste aktörer i tidningen King. Men det tar inte slut där. Salong Betong sätter även sitt namn på designsamarbeten, skor, skivomslag, affischer, artistlanseringar och ett fotbollslag. Men det är framförallt passionen och kunskapen hos Danne, Bleckan, Felix den lycklige, Annie, Sebbe och Erik man som kund slås av.

De gick sin egen väg, och de lyckades. Salong Betong gick från ingenting till någonting. Nu är de stadigt på väg från någonting till allting.

www.salongbetong.com

Tack till

Johnson & Johnson Consumer Nordic Lynx Orkla Confectionery & Snacks Sverige Arvsfonden