Nav
Vi är en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk
Vi behöver din hjälp Donera nu!

Maskrosbarn söker en Samarbets- och insamlingsansvarig (företag) 

Om rollen
Som Samarbets- och insamlingsansvarig (företag) hos Maskrosbarn har du en nyckelroll i organisationen och ansvarar för strategi över hela samarbetsområdet och utförandet av denna. Du är ansvarig både för Maskrosbarns större företagssamarbeten samt löpande insamling mot företag. För att trivas i rollen bör du vara duktig på att skapa goda relationer och nätverk, väcka engagemang, vara analytisk och gärna ha erfarenhet av att arbeta med insamling och/eller sälj som ligger nära vårt område.

Du sätter intäktsmål tillsammans med verksamhetschef och arbetar sedan väldigt självständigt mot dessa, du driver arbetet med våra samarbetsföretag från första kontakt till avtalsskrivning.

I rollen ansvarar du även över Maskrosbarns Ambassadörsprogram. Det innebär att planera och utveckla de samarbeten vi har med våra ambassadörer och samordna de uppdrag de gör för organisationen.

Du kommer att jobba närmast verksamhetschef, kommunikation- och insamlingsansvarig (privat), kommunikations- och insamlingsassistent (företag/privat) och vår administratör.

Arbetsuppgifter

  • Utveckla och leverera strategier, samt sätta och följa upp intäktsmål för hela området.
  • Kontakta och möta nya företag i syfte att säkra och öka våra samarbeten.  
  • I samarbete med vår kommunikatör paketera och ta fram det material som används vid presentationer av organisationen mot företagen.
  • Löpande utvärdera och utveckla våra företagssamarbeten.
  • Vårda och bygga långsiktiga relationer med de företag vi har upparbetade samarbeten med. I det genomföra planerade aktiviteter hos partners, ex hålla presentationer om Maskrosbarn för företagets olika personalgrupper, delta vid event etc.
  • Dokumentera och hantera våra partners i organisationens CRM-system.

Arbetetsättet är väldigt fritt utifrån satta mål – vi välkomnar tankar och idéer om hur vi kan skapa flera samarbeten och få in mer stöd till organisationen. Allt fler företag vill engagera sig i livsviktiga frågor som vår och vi vill såklart att de ska hitta till oss! 

Du som söker
Vi söker en driven, självständig person med hög social kompetens som är duktig på att bygga relationer och på att vara den som tar en första kontakt.

Arbetet kräver viss stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Man bör vara duktig på att se möjligheter, vara metodisk och framför allt duktig på att skapa engagemang hos andra.

Vi ser gärna att du under några år har arbetat med försäljning, insamling och/eller event.

Det här är en chans att få vara en nyckelperson i att skapa möjligheter för vår organisations arbete med att ge stöd – genom att engagera företagssidan i att stötta Maskrosbarn!

Skicka en ansökan till jobba@maskrosbarn.org med cv och ett personligt brev i vilket du förklarar vad du skulle kunna erbjuda i denna tjänst. Märk mailet med jobbtiteln.

Ersättning/ Lön
Fast månadslön

 Varaktighet/ Arbetstid
Tillsvidaretjänst/Heltid

 Tillträde
Omgående, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag
1/9 2019, löpande rekrytering 

Om Maskrosbarn
Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som ger stöd till de 500 000 barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt, har ett missbruk eller som utsätter dem för våld. Maskrosbarn har sedan starten 2005 mött tusentals barn och ungdomar genom våra sommarläger, stödgrupper, ungdomsgårdar och internetstöd. Vi träffar årligen ca 13 000 människor genom vår föreläsningsverksamhet och vi arbetar även med ett gediget opinions- och påverkansarbete. Vi är en arbetsplats som växer för varje år, idag är vi 23 heltidsanställda och ca 150 timanställda och volontärer. Maskrosbarn har kontor i Stockholm, Göteborg och öppnar i januari 2020 i Malmö.

Dela den här sidan

Tack till

Lynx Orkla Confectionery & Snacks Sverige Arvsfonden