Nav
Vi är en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk
Vi behöver din hjälp Donera nu!

Vi driver en rad egna frågor genom vårt påverkansarbete som du som politiker kan vara med och stötta och faktiskt bidra till konkreta förbättringar i barn och ungdomars liv. Efter 12 års erfarenhet av barnrättsfrågor och av att träffa unga dagligen som lever i utsatta livssituationer har vi mycket insikter som vi gärna delar med oss av. Vi brukar till exempel delta i; utskottsarbeten, remissförfrågningar, arbetsgrupper och textöversyner.

Känner ni dessutom att ni skulle behöva mer kunskap och förståelse för barn som växer upp i familjer med missbruk eller psykisk ohälsa så kommer vi gärna och föreläser för er. Vår föreläsning utgår ifrån barns berättelse och erfarenheter. Fokus ligger på förändringsmöjligheter och konkreta lösningar.

Vi samarbetar med närmare 40 kommuner runt om i landet och berättar gärna mer om hur offentlig- och ideell sektor kan samarbeta bättre för att hjälpa barn som far illa. Vi har tillsammans med våra ungdomar tagit fram innovativa lösningar på hur barn kan få bättre stöd från samhället. Vill ni veta mer eller boka oss, hör gärna av er till Maria.t@maskrosbarn.org.

Dela den här sidan

Tack till

Johnson & Johnson Consumer Nordic Lynx Orkla Confectionery & Snacks Sverige Arvsfonden