Nav
Vi är en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk
Vi behöver din hjälp Donera nu!

Ambassadörer

Tillsammans är vi starka!

Våra ambassadörer är fantastiska förebilder som själva identifierar sig som maskrosbarn. De hjälper oss bland annat med att föra fram vårt budskap, så att vi tillsammans kan nå ut till och på sikt kunna hjälpa fler utsatta barn.

Tack för att ni stöttar oss!

 

Jonas Hallberg

image

”Det känns fantastiskt kul att vara en av Maskrosbarns ambassadörer. Med min egen uppväxt i bagaget hoppas och tror jag att jag kan inspirera fler maskrosbarn och hjälpa organisationen att föra fram sitt viktiga budskap. Jag känner mig stolt över uppdraget och ser fram emot gemensamma aktiviteter. Till alla maskrosbarn, glöm ALDRIG bort – Vi är BÄST!! Kramar Jonas xxxxx”

Med Hollywoodeliten på sin kundlista och uppdrag över hela världen, är Jonas Hallberg en av världens mest glamorösa stylister. Jonas arbetar både kommersiellt och redaktionellt men hans specialitet är idag styling av skådespelare och artister. Cameron Diaz, Charlize Theron, Catherine Zeta-Jones, Cindy Crawford och Scarlett Johansson är bara några bland hans regelbundna kända klienter.

www.stylistjonas.com

Petter Menning

22990802150_35cf5f959b_k
Foto: Evelina Menning

”Som idrottsman vet jag att det är viktigt att arbeta tillsammans med andra för att nå sina mål, och därför tycker jag det ska bli superkul att arbeta med Maskrosbarn. Jag är själv ett maskrosbarn som hittade min plats i idrotten och jag är övertygad om att vi kommer kunna göra bra saker tillsammans! Ingenting är omöjligt för oss!”

Petter kommer under OS-året 2016 att vara en av Maskrosbarns ambassadörer.
Han är en av världens snabbaste kanotister med VM-, Världscup- och EM-guld på sin meritlista. Petter är idag en av Sveriges främsta manliga idrottare och har hela världen som sin arbetsplats när han åker runt på tävlingar och träningsläger. Just nu satsar han på att vinna så många guldmedaljer som möjligt och slå världsrekordet för snabbaste man någonsin på sin sträcka K1 200 meter.

www.pettermenning.com

Dela den här sidan

”Jag skulle bara vilja ha en normal julafton där alla vuxna kan bete sig som vuxna. Men eftersom oron finns så kan jag inte tänka på något annat, jag vill helt enkelt inte fira jul.”

Tack till

Johnson & Johnson Consumer Nordic Lynx Orkla Confectionery & Snacks Sverige Arvsfonden