Nav
Vi är en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk
Vi behöver din hjälp Donera nu!

Volontärpool

Du har möjlighet att bidra till verksamheten!

Maskrosbarn är Sveriges största anhörigorganisation för unga som växer upp med missbrukande eller psykiskt sjuka föräldrar.

Vi har sett en stor vilja från privatpersoner som vill hjälpa till i organisationen. Det är många som hör av sig till oss och vill hjälpa till på olika sätt. Alla som hör av sig sitter på olika specialiteter, kunskaper, viljor och förutsättningar. Och det är precis det vi behöver. Vi behöver ibland hjälp med väldigt olika saker för att få vår verksamhet att gå ihop.

Det kan handla om att åka och storhandla inför ett helgläger eller att köra 30 stycken madrasser ut till en lägergård inför ett läger. Ibland behöver vi hjälp med att köra iväg massor av sopor som vi har samlat på oss eller bärhjälp.

Kanske vill du hjälpa till att fota till vår bildbank? Eller kanske jobbar du på ett företag som kan tänka sig att sponsra med mat, hygienartiklar eller någon annan engångsinsats. 

Vi kommer att behöva hjälp med grejer som vi inte vet om ännu. Därför välkomnar vi engagerade människor med olika kunskaper som vill bidra till Maskrosbarns verksamhet!

Maila till kontakt@maskrosbarn.org

Dela den här sidan

”Jag skulle bara vilja ha en normal julafton där alla vuxna kan bete sig som vuxna. Men eftersom oron finns så kan jag inte tänka på något annat, jag vill helt enkelt inte fira jul.”

Tack till

Johnson & Johnson Consumer Nordic Lynx Orkla Confectionery & Snacks Sverige Arvsfonden